ukrenergo-znyati-obmezhennya-dlya-podachi-svitla-dlya-kiyeva-ta-oblasti

Укренерго: зняті обмеження для подачі світла для Києва та області

 • 388716 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. Зняті обмеження у магістральних мережах для Києва та області. На Житомирщині все ще є обмеження споживання. Через негоду є локальні відключення у Чернігівській та Київській областях. Про це повідомляє НЕК "Укренерго", пише УНН.

Деталі

"У центральному регіоні завершились аварійно-відновлювані роботи на одному з енергооб’єктів, що дозволило зняти обмеження у магістральних мережах для Києва та Київської області", - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, обмеження споживання все ще застосовуються на Житомирщині. "Завдяки сонячній погоді та роботі відновлювальних джерел енергії обмеження споживання у регіоні менші ніж зазвичай. Однак через значний обсяг пошкоджень обладнання мережі ще не повністю відновлені. Ремонтні роботи в регіоні тривають, а також продовжуються на всіх інших енергооб’єктах, що були пошкоджені російськими масованими обстрілами", - вказали у НЕК.

Також вказано, що наразі через наслідки негоди є локальні відключення у Чернігівській та Київській областях. Бригади обленерго працюють над відновленням енергоживлення споживачів.

Доповнення

В Укренерго стверджують, що найближчі шість місяців в Україні буде достатньо електроенергії для покриття потреб.

Українські Національні Новини

Економіка