ukrposhta-ne-obslugovuvatime-ukrayintsiv-na-timchasovo-okupovanikh-teritoriyakh

We’ll be back: Укрпошта припинила обслуговувати українців на тимчасово окупованих територіях

 • 120461 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Відсьогодні, 1 серпня, перший раз з початку повномасштабного вторгнення «Укрпошта» працює лише на підконтрольній території Україні. Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський, інформує УНН.

Цитата

«До вчорашнього дня, попри всі перешкоди та завдяки героїчній роботі наших працівників, зокрема в Запоріжжі, а до цього в Херсоні, ми виплачували сотні тисяч пенсій, приймали та перераховували платежі за комунальні послуги, а також доставляли продукти», - ідеться в повідомленні.

Деталі

За його словами, робота на тимчасово захоплених територіях має значну загрозу життю працівників та загрозу пограбування з боку «сбора блатных и шайки нищих» бійців російської армії, підкріпленої «кращими» бійцями так званих лнр/днр.

«Вони не дають нам доставляти пенсії, бо їм треба зібрати номери паспортів від пенсіонерів для «референдумів» в обмін на пенсії в «дерев’яній валюті» звичним для них шантажем. По-іншому вони не вміють», - зазначив він.

Смілянський додав, що обов'язково повернеться до обслуговування українців після звільнення територій, зокрема Херсонської, Запорізької, Харківської, Луганської, Донецької областей, а згодом і в Криму.

Доповнення 

До Дня української державності Укрпошта ввела в обіг поштову марку "Доброго вечора, ми з України!".

Українські Національні Новини

Суспільство