ukrzaliznitsya-na-godinu-prishvidshuye-poyizd-kiyiv-varshava

"Укрзалізниця" на годину пришвидшує поїзд Київ – Варшава

 • 11228 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. З 11 грудня "Укрзалізниця" на годину пришвидшує поїзд №67/68 Київ – Варшава. Про це УНН повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

Час руху поїзда №67/68 Київ – Варшава в дорозі зменшено завдяки тому, що поїзд робитиме зупинки на станціях Ковель, Мацеєв та Ягодин тільки для технічних потреб. Крім того, на станції Ягодин зменшено час на перестановку вагонів з широкої колії на вузьку до 2 годин, наразі для цього витрачається 143 хв. туди та 117 хв. зворотно. Завдяки цьому поїзд по території України у напрямку Варшави пришвидшено на 59 хв., а зворотно – на 1 год. 29 хв.

Поїзд прямуватиме із зупинками на станціях: Дорохуск, Хелм, Хелм Място, Рейовець, Травники, Свидник Всходний, Свидник Място, Люблін, Наленчув, Пулави Място, Деблин, Пилава, Варшава Всходня, Варшава Центральна, Варшава Захадня.

Наразі поїзд №67/68 Київ – Варшава прямує через Рівне – Луцьк – Ковель – Ягодин – Хелм – Люблін. Зміна візків відбувається на станції Ягодин.

Також "Укрзалізниця" змінила час відправлення та прибуття поїзда. Він відправлятиметься зі станції Київ-Пасажирський о 17:24 замість 16:48 та прибуватиме на станцію Київ-Пасажирський о 09:22 замість 12:58.

 

Українські Національні Новини

Суспільство