ukrzaliznitsya-priznachila-sche-odin-poyizd-u-spoluchenni-kiyiv-kishiniv

"Укрзалізниця" призначила ще один поїзд у сполученні Київ – Кишинів

 • 520842 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. Укрзалізниця призначає ще один поїзд у популярному сполученні Київ – Кишинів. Тепер сполучення між столицями України та Молдови стає щоденним. Про це повідомляє УНН з посиланням на Укрзалізницю.

Цитата

«Більше міжнародних рейсів на Різдвяно-новорічні свята: Укрзалізниця призначає ще один поїзд у популярному сполученні Київ – Кишинів. Таким чином, сполучення між столицями України та Молдови стає щоденним. У перший рейс поїзд №351/352 вирушить з Києва 20 грудня, а з Кишинева — 21 грудня і курсуватиме через день», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що поїзд відправлятиметься з Києва о 17:02 та прибуватиме до Кишинева о 10:38.

«У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 17:45 та прибуватиме до столиці України об 11:48», - зазначається в повідомленні.

Так, поїзд робитиме зупинки на станціях: Козятин, Вінниця, Жмеринка, Бар, Копай, Котюжари, Вендичани, Могилів-Подільський, Велчинець, Окниця, Белець Ораш, Унгень.

Доповнення

З 11 грудня повернулося міжнародне сполучення Мукачево - Чоп - Чієрна-над-Тісоу - Кошице, що зв'яже зручний хаб у Закарпатті з одним із найбільших аеропортів Словаччини.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Харківщині через ворожий обстріл поранено фельдшера

     • 491473 переглядiв

    В Чорному морі перебуває до 8 російських кораблів

     • 564065 переглядiв

    Зеленський про розмови Макрона з путіним: "це не допоможе"

     • 660619 переглядiв