ukrzaliznitsya-vidnovlyuye-robotu-poyizda-kiyiv-mikolayiv

Укрзалізниця відновлює роботу поїзда Київ-Миколаїв

 • 20756 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Укрзалізниця відновлює курсування пасажирського поїзда Миколаїв – Київ, який почне роботу з 29 червня. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Укрзалізниці.

“Укрзалізниця відновлює курсування пасажирського поїзда № 122/121 Миколаїв – Київ. Вже 29 червня він відправиться у рейс із Миколаєва, а 30 червня – з Києва. Також на початку липня в окремі дні тижня маршрут поїзда буде продовжено до Рівного”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що згідно з розкладом руху поїзд курсуватиме з Миколаєва з 29 червня щоденно, з Києва – з 30 червня щоденно. Відправлення поїзда з Києва о 22:14 та прибуття до Миколаєва о 7:21. Зворотно відправлення з Миколаєва о 21:20 та прибуття до Києва о 6:52.

“Окрім цього, для зручності пасажирів в окремі дні тижня поїздом № 122/121 можна буде дістатися на захід країни – його маршрут буде продовжено з Миколаєва до Рівного. Зокрема, із 3 липня по п’ятницях та суботах о 21:20 поїзд вирушатиме в рейси з Миколаєва, а з 4 липня по суботах та неділях о 15:25 – з Рівного”, - повідомили у пресслужбі.

Зазначається, що квитки на поїзд можна придбати через офіційний сайт компанії та в залізничних касах.

Нагадаємо, Укрзалізниця відновила продаж квитків до Слов’янська.

Українські Національні Новини

Суспільство