ukrzaliznitsya-vidnovlyuye-zaliznichne-spoluchennya-na-zvilnenikh-teritoriyakh-kharkivschini

Укрзалізниця відновлює залізничне сполучення на звільнених територіях Харківщини

 • 140342 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Міністр інфраструктури Олександр Кубраков повідомив, що АТ "Укрзалізниця" з 15 вересня відновлює залізничне сполучення на звільнених територіях Харківщини. Про це інформує УНН.

Цитата

"Завтра, 15 вересня, відновлюється регулярне залізничне сполучення між Харковом та звільненою Балаклією. На маршруті курсуватиме рейковий автобус, який сьогодні успішно здійснив перший тестовий рейс", — йдеться у повідомленні.

Деталі

Як сказав Міністр, зараз тривають роботи аби збільшити кількість рейсів збільшувалася, як і маршрути курсування. Зокрема, в найближчих планах — відновити залізничне сполучення Харкова з Ізюмом.

Кубраков зазначив, що пріоритетними роботами сьогодні також є розчищення доріг та зведення тимчасових переправ біля зруйнованих мостів.

"Всі задіяні служби уже готові включитися на всі 100%, чекаємо «зеленого світла» від піротехніків ДСНС, які проводять розмінування. Також уже завершуємо розроблення плану логістичного об’єднання області, щоб у найкоротші терміни створити безпечні логістичні ланцюжки на звільнених територіях", — додав Міністр.

Розклад автобусів

Рейковий автобус Харків — Балаклія — Харків вирушатиме щодня з Харкова о 7:00 та 15:50 та прибуватиме до Балаклії о 8:55 та 17:40 відповідно.

З Балаклії поїзд вирушатиме о 9:15 та 18:00 та прибуватиме до Харкова об 11:10 та 19:55 відповідно.

Нагадаємо

Щодня працює евакуаційний потяг 234/233 Покровськ — Дніпро — Львів, який відправляється о 16:30.

Українські Національні Новини

Суспільство