ukrzaliznytsia-anonsuvala-onlain-prodazh-kvytkiv-do-avstrii-ta-uhorshchyny

Укрзалізниця анонсувала онлайн-продаж квитків до Австрії та Угорщини

 • 22944 переглядiв

Починаючи з 18 березня, Укрзалізниця відкриває онлайн-продаж квитків на маршрути до Австрії та Угорщини, спочатку в напрямку Україна-Австрія, а згодом - Україна-Угорщина через Австрію.

З наступного тижня Укрзалізниця розпочинає онлайн-продаж квитків до Австрії та Угорщини. Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу УЗ.

Деталі 

18 березня Укрзалізниця розпочинає продаж квитків до Австрії та Угорщини в онлайн-режимі. На першому етапі онлайн-квитки будуть доступні у сполученні Україна — Австрія та зворотно

- йдеться у дописі. 

Зазначається, що придбати квитки можна буде через застосунок Укрзалізниці, а для прямого поїзда Київ — Відень знадобиться верифікація акаунту через Дію.Підпис.

На другому етапі стануть доступними онлайн також квитки у сполученні Україна — Угорщина на поїзди, що прямують в Австрію транзитом через Угорщину, тобто Київ — Будапешт — Відень та Чоп — Будапешт — Відень.

"Укрзалізниця" розпочала бета-тестування функції автоматичної купівлі квитків07.03.24, 14:18 • [views_0]

В УЗ додають, що прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь) з'являться в застосунку трохи пізніше.

Важливо 

Для приготувань до продажу квитків онлайн Укрзалізниця відзавтра тимчасово призупиняє продаж квитків через каси на прямий поїзд Київ — Відень — Київ на дати відправлень, починаючи з 18 березня

- заявили в Укрзалізниці. 

Попередньо обмеження триватиме безпосередньо до відкриття онлайн-продажів. Тобто 18 березня продаж квитків відновиться на повну глибину продажів (20 діб) вже в онлайні.

Водночас тимчасове обмеження не торкнеться поїзда Чоп — Відень — Чоп. Станом на зараз, квитки на поїзд Чоп — Відень та зворотно доступні фактично на всі дати.

Нагадаємо

У 2023 році 84,6% залізничних квитків було продано онлайн через сервіси Укрзалізниці та її партнерів. Використання мобільного додатку Укрзалізниці також зросло на 23,2% до 37,9%.