ultras-dinamo-anonsuvali-privitannya-dlya-luchesku-i-zaprosili-okhochikh-yikh-pidtrimati

Ультрас "Динамо" анонсували "привітання для Луческу" і запросили охочих їх підтримати

 • 16375 переглядiв

КИЇВ. 20 серпня. УНН. У п'ятницю, 21 серпня, о 17:00, на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського відбудеться матч між "Динамо" та "Олімпіком". З цієї нагоди ультрас готують ходу від Майдану Незалежності до Маріїнського парку, йдеться в їх повідомленні на Facebook, передає УНН.

"Матч без глядачів... #wbc_info

У закритих поліцейських групах розповсюджується повідомлення – самі розумієте від кого – з проханням надати оперативну інформацію по завтрашньому матчу!

Давайте не ускладнювати їм роботу, і напишемо тут: ми плануємо завтра, о 16:30, зібратися на Майдані Незалежності біля Стели та прогулятись по Маріїнському парку і привітати Мірчу Луческу з його першим офіційним матчем. Плануємо мати при собі засоби індивідуального захисту "маска медична" і дотримуватись соціальної дистанції.

Запрошуємо усіх бажаючих фанатів Динамо долучитись до нашої прогулянки", - йдеться у дописі.

Як писав УНН, ультрас "Динамо" пообіцяли, що "завжди будуть нагадувати, до якого стану Суркіси довели клуб". 

Також фанати столичної команди заявляли, що до керівництва в "Динамо" повернувся старший із братів Суркісів - Григорій, який, на їх переконання, повернув у футбол політику та має на меті "знищення останнього потужного руху ультрас в Україні". 

Українські Національні Новини

Суспільство