unaslidok-konfliktu-mizh-cholovikami-odin-z-nikh-opinivsya-v-reanimatsiyi

Унаслідок конфлікту між чоловіками один з них опинився в реанімації

 • 12820 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. На Рівненщині учора внаслідок конфлікту між чоловіками сталася дорожньо-транспортна пригода, 30-річний чоловік травмований. Про це передає УНН із посиланням на пресслужбу поліції Рівненської області.

"Учора близько другої ночі у селі Підлозці 23-річний водій автомобіля Skoda Fabia допустив наїзд на 30-річного місцевого жителя", - йдеться в повідомленні.

Унаслідок ДТП пішохід попередньо отримав тілесні ушкодження у вигляді перелом кісток тазу. Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення Млинівської центральної районної лікарні.

"З'ясували, що обоє чоловіків відпочивали в одній компанії. Коли між ними виник конфлікт, молодший на власному авто почав рух, а 30-річний кинувся до автомобіля, намагаючись зупинити його", - йдеться в повідомленні.

Відповідно до медичного освідування, водій був у стані алкогольного сп’яніння. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, за фактом ДТП з маршрутним таксі на Дніпропетровщині, внаслідок якої постраждали 10 людей, поліція відкрила кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП