upl-zaluchatime-investitsiyi-dlya-stvorennya-futbolnoyi-infrastrukturi-v-ukrayini

УПЛ залучатиме інвестиції для створення футбольної інфраструктури в Україні

 • 8080 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. У Будинку футболу відбулася чергова робоча зустріч, на якій розглядалося питання розвитку інфраструктури клубів УПЛ та ПФЛ. Про це йдеться у прес-релізі УПЛ, передає УНН.

Зазначається, що зустріч була присвячена питанню довгострокової програми зведення сучасних стадіонів та шляхів залучення до цього процесу інвесторів муніципального та приватного секторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні планують провести повний аудит спортивних стадіонів

"Як перший етап роботи було вирішено підготувати опис концепції програми розвитку футбольної інфраструктури в Україні на основі державно-приватного партнерства, а також провести систематизацію та аналіз інформації щодо фактичного стану українських стадіонів для визначення пріоритетних проектів, на яких може бути реалізовано цю програму", - йдеться у повідомленні.

Після збору отриманої інформації буде проведений її аналіз та ухвалені наступні кроки щодо розвитку футбольної інфраструктури в Україні, зауважили в УПЛ.

Нагадаємо, як писав УНН, в Україні триває реалізація масштабної програми з будівництва стадіонів і полів для міні-футболу у різних регіонах країни.

До кінця року планується ввести в експлуатацію близько 500 таких нових об'єктів.

Уточнимо, що програма реалізовується за підтримки ФФУ за кошти з державного бюджету і місцевих бюджетів.

Українські Національні Новини

Спорт