upovilnyuye-nastup-britanska-rozvidka-nazvala-novu-dilemu-okupantiv

Важко підтримувати наступ: британська розвідка назвала нову дилему окупантів

 • 227449 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Російським окупантам доводиться обирати: розгортати резерви на Донбасі чи захищатися від атак ЗСУ біля Херсона. Про це у Twitter повідомила розвідка Міноборони Великої Британії, інформує УНН.

Деталі

"З початку вторгнення росії важко підтримувати ефективну наступальну бойову силу, і ця проблема, ймовірно, стає дедалі гострішою. Окрім серйозного браку особового складу, російські планувальники стикаються з дилемою між розгортанням резервів на Донбасі чи захистом від українських контратак у південно-західному напрямку Херсона", – ідеться у повідомленні.

Як зазначили, росія продовжує залучати до свого наступу на Донбасі шість окремих армій. У повному складі, перед вторгненням, ці формування нараховували приблизно 150 тисяч осіб.

Останніми тижнями рф часто використовувала угруповання розміром з роти приблизно по 100 осіб, проводячи наступальні операції в одному секторі одночасно.

Нагадаємо

За останніми даними Генштабу, ЗСУ відбили штурм окупантів у напрямках населених пунктів Семигір’я, Вершина, Покровське та території Вуглегірської ТЕС.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Комітет з оборони підтримав звільнення голови СБУ Баканова

     • 140075 переглядiв

    Миколаївщина: через ворожі обстріли за добу ще 29 поранених

     • 125140 переглядiв

    На Запоріжжі окупанти за добу обстріляли чотири села

     • 149336 переглядiв

    Ракетний удар по Вінниці: кількість загиблих зросла до 25

     • 609846 переглядiв