upravlinnya-fssu-nagaduye-girshiy-variant-keruvannya-kolgospom-kondryuk

Управління ФССУ нагадує гірший варіант колгоспу - Кондрюк

 • 6346 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Громадська рада найближчим часом надасть низку пропозицій щодо оновлення політики діяльності Фонду соціального страхування України та його виконавчої дирекції. Про це під час прес-конференції журналістам заявив член Громадської ради Фонду соціального страхування України Сергій Кондрюк, передає кореспондент УНН.

"Ми будемо формувати великий пакет пропозицій щодо того, як формувати цей Фонд і управління його виконавчої дирекції. Не може бути так, щоб сьогодні управління Фонду нагадувало гірший варіант колгоспів: коли всі колгоспи платять внески до фонду, а управляє цим колгоспом один голова, разом із своїми наближеними особами", - сказав він.

Кондрюк переконаний, що ФССУ, як орган державної влади, має діяти відкрито та прозоро. Тому він запропонував, аби члени правління ФССУ обирались всіма застрахованими особами, а трансляція відбору - здійснювалася онлайн.

"Наша Громадська рада своє перше засідання зробила у відкритому режимі. Думаю, що нам варто загалом переходити до таких речей", - наголосив він.

Нагадаємо, Громадська рада ФССУ була утворена наприкінці минулого року.

Також нагадаємо, керівництво ФССУ намагається підкоригувати склад Громадської ради Фонду, бо діючі її представники є для них незручними.

Українські Національні Новини

Суспільство