uriad-vstanovyv-doplatu-v-70-tys-hrn-biitsiam-na-pershii-linii-shmyhal

Уряд встановив доплату в 70 тис. грн. бійцям на першій лінії - Шмигаль

 • 22641 переглядiв

Український уряд встановив додаткову виплату у розмірі 70 000 гривень для військовослужбовців та поліцейських, які виконують бойові завдання на передовій. Одноразова винагорода нараховуватиметься за кожні 30 днів виконання таких завдань.

Кабінет міністрів України ухвалив постанову про встановлення доплату у 70 тис. гривень для військовослужбовців та поліцейських, які виконують бойові завдання на першій лінії, повідомив у п'ятницю прем‘єр-міністр Денис Шмигаль, передає УНН

Продовжуємо підтримувати наші Сили оборони. На виконання спільної ініціативи Верховної Ради й Уряду сьогодні встановили доплату в розмірі 70 тис. гривень для військовослужбовців та поліцейських, які виконують бойові завдання на першій лінії

- написав Шмигаль у Telegram.

За його словами, одноразова винагорода нараховуватиметься за кожні 30 днів виконання таких завдань.

Він також вказав, що уряд й надалі піклуватиметься про наших воїнів, які захищають країну та домівки мільйонів українців.

Доповнення 

11 квітня парламент схвалив постанову, яка зобов'язує уряд підтримати постанову щодо доплат для бійців Сил оборони на передовій та підготувати законопроєкт про ротацію. 

Популярні

Новини по темі