urochistiy-priyom-dvadtsyatki-merkel-putin-i-tramp-pidnyali-kelikhi

Урочистий прийом "Двадцятки": Меркель, Путін і Трамп підняли келихи

 • 11201 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Лідери "Великої двадцятки" після офіційних зустрічей продовжили спілкування на урочистому прийомі, організованому прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе, передає кореспондент УНН.

Так, з одного боку за святковим столом на прийомі розташувалися прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді, президент США Дональд Трамп, японський лідер Абе, російський президент Володимир Путін і канцлер Німеччини Ангела Меркель.

На протилежній стороні можна помітити канадського прем'єра Джастіна Трюдо, президента Франції Еммануеля Макрона і голову КНР Сі Цзіньпіна.

Відео із зустрічі розмістив журналіст з кремлівського пулу Дмитро Смирнов у себе в Twitter. На ньому видно, як лідери після чергового тосту піднімають келихи.

Крім того, як повідомляє видання ТАСС , Трамп на прийомі віддав перевагу келиху червоного вина, Путін тримав в руці керамічну кружку з кришкою. Раніше він приносив таку на велику прес-конференцію і пояснював, журналістам, які цікавилися, що п'є з неї чай, а кришка потрібна для того, щоб напій довше не остигав.

Як повідомляв УНН, в Осаці Путін провів зустріч з американським лідером Дональдом Трампом, з яким обговорив ситуацію в Ірані, Сирії, Венесуелі і Україні.

«Прекрасний тост»: Путін, Меркель і Трамп піднімають келихи на вечері pic.twitter.com/7AWMrQmgmK

- Дмитро Смирнов (@ dimsmirnov175) 28 червня 2019 р

Українські Національні Новини

Новини Світу