uruskiy-predstaiviv-v-o-gendirektora-ukroboronpromu

Уруський предстаивив в.о. гендиректора Укроборонпрому

 • 17131 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Віцепрем’єр-міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський представив команді Державного концерну “Укроборонпром” в.о. Гендиректора Ігоря Фоменка. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Укроборонпрома.

“6 жовтня 2020 року Указом Президента України №423 Ігор Фоменко призначений виконуючим обов’язки Гендиректора ДК “Укроборонпром”. Пан Фоменко має чималий досвід роботи з виробництвом та усі задатки для вирішення непростих завдань на етапі трансформації Концерну”, – відзначив віцепрем’єр.

За словами Уруського, концерн підлягає серйозній трансформації.

"Ми знаходимося у цьому процесі. Немає ніякої битви між Укроборонпромом та Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості України, яке відповідає за державну політику оборонно-промислового комплексу", – відмітив Олег Уруський.

Він додав, що за рік-півтора ми маємо побачити нове обличчя оборонної промисловості України.

Своєю чергою в.о. Гендиректора ДК “Укроборонпром” Ігор Фоменко відзначив три ключові пріоритети роботи “Укроборонпрому”:

“По-перше, це своєчасне забезпечення сил безпеки та оборони якісним озброєнням та військовою технікою та повне і своєчасне виконання державного оборонного замовлення-2020, експортних контрактів, а також нарощення обсягів та підвищення якості продукції та послуг. По-друге, розвиток та модернізація підприємств оборонної галузі шляхом корпоратизації і трансформації у співпраці з Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості. По-третє, зробити підприємства концерну привабливим роботодавцем для залучення інженерних талантів та молодих конструкторів”.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким звільнив Айвараса Абромавичуса з посади генерального директора Державного концерну “Укроборонпром”.

Українські Національні Новини

Політика