uryad-britaniyi-ne-zbirayetsya-zatyaguvati-brexit

Уряд Британії не збирається затягувати Brexit

 • 8890 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. Міністр Великої Британії з питань Brexit Стівен Барклі зазначив, що країна не збирається продовжувати у часі процес виходу з Європейського Союзу та залишить його 29 березня. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Раніше видання The Daily Telegraph повідомило про те, що британські та європейські чиновники обговорюють можливість продовження виконання статті 50 про вихід з ЄС на тлі побоювань, що угода про Brexit не буде схвалена вчасно до 29 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британський парламент буде голосувати щодо Brexit 15 січня

"Політика уряду чітка стосовно цього питання, прем’єр-міністр неодноразово заявляла про це в парламенті: ми йдемо з Європейського Союзу 29 березня, ми не плануємо продовжувати (процес виходу – ред.)", - зазначив Барклі в ефірі телеканалу Sky News.

Коли його запитали, чи хтось із депутатів Консервативної партії змінив свою позицію опору угоді Мей, Барклі відповів, що деякі заявили, що вони стали більш відкритими, але це, очевидно, є складним завданням.

Раніше повідомлялося, що міністр зовнішньої торгівлі Великої Британії Ліам Фокс припустив, що Brexit може не відбутися.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей очолить новий комітет кабміну з підготовки до "жорсткого" Brexit.

Українські Національні Новини

Новини Світу