uryad-pererakhuvav-na-zarplati-shakhtaryam-sche-163-mln-grn

Уряд перерахував на зарплати шахтарям ще 163 млн грн

 • 21192 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Вугледобувним підприємствам сьогодні перераховано 163 млн грн на погашення заробітних плат шахтарям за грудень 2019 року. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Мінекоенерго.

"Вже сьогодні, 10 лютого 2020 року, вугледобувним підприємствам спрямовано 163 млн грн для погашення заборгованості із заробітної плати та внесення обов'язкових платежів, пов'язаних з виплатою заробітної плати за грудень 2019 року відповідно до проведеної інвентаризації, у тому числі, по підприємствах", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що гроші перераховані для ДП "Шахта ім. М.С.Сургая", ДП "Ш/у "Південнодонбаське №1", ДП "Мирноградвугілля", ДП "Селидіввугілля", ДП "Торецьквугілля", ДП "Первомайськвугілля", ПАТ "Лисичанськвугілля", ДП "Львіввугілля", ДП "Волиньвугілля".

За інформацією Мінекоенерго, у 2020 році за бюджетною програмою "Реструктуризація вугільної галузі" передбачено 1 962 746,1 тис. грн, які планується спрямувати на виплату заробітної плати та погашення заборгованості з неї.

"Усі кошти для розрахунків із шахтарями будуть на казначейських рахунках найближчим часом", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за даними Мінфіну, у 2019 році уряд виділив на заробітну плату шахтарям близько 3 млрд гривень.

Українські Національні Новини

Політика