uryad-pererozpodiliv-derzhkoshti-na-zakupivlyu-ozbroyennya-ta-viyskovoyi-tekhniki

Уряд перерозподілив держкошти на закупівлю озброєння та військової техніки

 • 15653 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Кабінет міністрів України перерозподілив 333 млн 188 тис. грн на закупівлю озброєння та військової техніки, зокрема авансування закупівлі комплексу 360МЦ ("Нептун"), передає УНН.

Так, відповідне рішення було ухвалене на засіданні уряду в середу.

Деталі

У пояснювальній записці повідомляється, що кошти вивільнились через невиконання заходів з будівництва житла для військовослужбовців ЗСУ у 2021 році, внаслідок чого виникла необхідність перерозподілу фінансового ресурсу.

Доповнення

Згідно з новими даними американської розвідки, Росія може почати військовий наступ в Україні протягом декількох місяців, оскільки вона зібрала до 175 000 військовослужбовців уздовж кордону.

CNN повідомив, що російські сили розташовуються уздовж кордону з Україною, щоб “здійснити швидке і негайне вторгнення”, включаючи зведення ліній, таких як медичні підрозділи і паливо, які можуть витримати затяжний конфлікт, якщо Москва вирішить вторгнутися.

Офіційні особи заявили, що нинішній рівень техніки, розміщеної в цьому районі, може забезпечувати постачання передових сил протягом семи-десяти днів та інших допоміжних підрозділів протягом місяця.

Українські Національні Новини

Політика