uryad-pidtrimav-stvorennya-natsionalnogo-operatora-na-rinku-tyutyunovikh-virobiv

Уряд підтримав створення Національного оператора на ринку тютюнових виробів

 • 17218 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Уряд підтримав проект розпорядження про реалізацію пілотного проекту “Національний оператор на ринку тютюнових виробів”. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

“9 вересня на засіданні уряду підтримано проект розпорядження КМУ про реалізацію пілотного проекту “Національний оператор на ринку тютюнових виробів", який буде надавати логістично-інформаційні послуги для ринку і держави. Документ розроблено Мінекономіки спільно з Міністерством фінансів України на виконання доручень Прем'єр-міністра України за результатами узгоджувальних нарад в Службі безпеці України”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Національний оператор дозволить державі підсилити контроль над ринком, підвищить прозорість і прогнозованість податкових надходжень, а також виконати міжнародні зобов'язання України.

“Крім цього, прийняття розпорядження КМУ дозволить закласти фундамент для реалізації проекту державно-приватного партнерства з метою залучення інвестиції, а також впровадження системи відстеження за рухом тютюнової продукції від виробника до роздрібного торговця (Track & trace)”, - вказано у повідомленні.

Повідомляється, що проект розпорядження прийнято з доопрацюванням у триденний термін.

Нагадаємо, чоловік конем намагався переправити з Росії до України контрабанду тютюну для кальяну.

Українські Національні Новини

Політика