uryad-planuye-ogolositi-konkurs-na-golovu-nazk-tsogo-tizhnya

Уряд планує оголосити конкурс на голову НАЗК цього тижня

 • 10928 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. На цьому тижні уряд планує оголосити конкурс на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції. Про це під час брифінгу повідомив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, передає кореспондент УНН.

"Конкурс буде оголошено так швидко, наскільки це можливо, виходячи з бюрократичних процедур. Очікую, що він буде оголошений на цьому тижні", - сказав Гончарук.

За словами виконувачки обов’язків керівника НАЗК Наталії Новак, вона ще не знає, чи буде вносити свою кандидатуру на посаду голови.

"Щоб вносити свою кандидатуру, треба трішки попрацювати і подивитись дійсно, наскільки великі обсяги робіт, складності, можливо, будуть більш гідні кандидатури", - сказала Новак.

Нагадаємо, 20 жовтня на засіданні Кабінету міністрів України було ухвалене рішення про призначення тимчасового керівника Національного агентства з питань запобігання корупції.

Додамо, закон про перезапуск НАЗК набув чинності 18 жовтня. Акт передбачає, що повноваження членів, керівника апарату, заступників керівника апарату Нацагентства припиняються достроково з дня набрання чинності законом.

Українські Національні Новини

Політика