uryad-planuye-zaluchiti-volonteriv-yaki-stezhitimut-za-dotrimannyam-protiepidemichnikh-pravil

Уряд планує залучити волонтерів, які стежитимуть за дотриманням протиепідемічних правил

 • 11800 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Уряд планує залучити волонтерів, які будуть стежити за дотриманням громадянами протиепідемічних правил у місцях потенційного скупчення людей. Про це у своєму Telegram-каналі написав Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає УНН.

"Протистояти пандемії коронавірусу — це наше спільне завдання. А тому важливо, щоб люди не забували про небезпеку, яку несe COVID-19, та не наражали ризику оточення. Для цього Уряд планує залучити волонтерів, які будуть стежити за дотриманням громадянами протиепідемічних правил у місцях потенційного скупчення людей. Вони також інформуватимуть їх щодо правильного носіння маски, дотримання соціальної дистанції, правил відвідування магазинів та закладів харчування", - пише він.

За словами Шмигаля, ця гарна ініціатива, як залучити громадян до спільної справи, з’явилася в Італії, яка чи не найбільше у Європі постраждала від пандемії. І яка продемонструвала згуртованість у боротьбі з коронавірусом.

"Ідею вже підтримав Президент, а реалізувати її зможе Міністерство соціальної політики", - додав Прем’єр-міністр.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль розпорядився створити в Україні тримісячний запас засобів боротьби з коронавірусною хворобою COVID-19.

Українські Національні Новини

Політика