uryad-priynyav-postanovu-iz-zaprovadzhennya-ta-realizatsii-v-ukrai-ni-elektronnogo-rezidentstva

Уряд прийняв постанову із запровадження та реалізації в Україні електронного резидентства

 • 14287 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Уряд прийняв постанову "Про проведення експерименту із запровадження та реалізації в Україні електронного резидентства", який дозволить іноземцям комфортні умови для бізнесу та залучить інвестиції до креативної економіки країни. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram-канал додатку "Дія".

"Запускаємо електронне резидентство в Україні! Ми працюємо над унікальним проектом, який створить іноземцям комфортні умови для бізнесу та залучить інвестиції до креативної економіки країни", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що іноземці зможуть:

- відкрити банківський рахунок в Україні онлайн;

- одержувати адмінпослуги за спрощеною процедурою;

- отримати український кваліфікований електронний підпис (КЕП) та реєстраційний номер облікової картки платника податків.

"Реалізація можлива завдяки змінам, які прийняв сьогодні уряд, — постанові "Про проведення експерименту із запровадження та реалізації в Україні електронного резидентства", - додається у повідомленні.

Так, запуск послуг та порталу е-резидентства має відбутися наприкінці року.

Нагадаємо, скоро у додатку "Дія" з’явиться нова можливість, яка дозволить поділитися цифровою копією, для цього буде потрібна тільки "Дія 2.0" або e-mail. 

Українські Національні Новини

Політика