uryad-priznachiv-golovu-derzhspetszvyazku-bez-konkursu

Уряд призначив голову Держспецзв'язку без конкурсу

 • 13388 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Кабінет міністрів під час засідання у середу призначив Валентина Петрова на пост очільника Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України. Про це на брифінгу за підсумками засідання Уряду повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, передає кореспондент УНН.

"Ми призначили голову Держспецзв'язку. Це Валентин Петров – професійна, на мою думку, нормальна людина. У нього випробувальний термін 2 місяці. Ми з ним поговорили, і я дуже чітко поставив ряд задач, які він має виконати за наступні 2 місяці. Найголовніша задача – це вичистити, припинити корупцію в органі та навести там порядок", - сказав Гончарук.

З його слів, уряд точно повернеться до питання щодо цієї позиції через 2 місяці. І, якщо Петров не буде виконувати поставлені перед ним завдання, Кабмін буде "приймати по ньому відповідні рішення".

"Це той випадок, коли ми не проводили конкурс на цю посаду. Пов’язано це з тим, що, відповідно до закону, на цю посаду конкурс не проводиться – це посада, яка обіймається військовослужбовцями в тому числі, там є особлива процедура. Власне, з цим і пов’язаний випробувальний термін", - пояснив прем’єр.

Нагадаємо, 12 жовтня Кабмін звільнив глав Держспецзв'язку та Чорнобильської зони.

Українські Національні Новини

Політика