uryad-priznachiv-novogo-kerivnika-derzhrezervu-na-chas-vidstoronennya-mosiychuka

Уряд призначив нового керівника Держрезерву на час відсторонення Мосійчука

 • 13776 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. На час відсторонення від посади голови Державного агентства резерву України Вадима Мосійчука його обов'язки тимчасово виконуватиме перший заступник Павло Котов. Відповідне розпорядження уряду, №506-р, Кабмін ухвалив 5 липня, передає УНН.

"У зв’язку з відстороненням голови Державного агентства резерву України Мосійчука Вадима Адамовича від виконання повноважень за посадою покласти на час його відсторонення виконання обов’язків голови Державного агентства резерву України на першого заступника голови зазначеного Агентства Котова Павла Володимировича", - йдеться у тексті розпорядження.

Як повідомляв УНН, 4 жовтня минулого року вдома у голови Держрезерву Вадима Мосійчука провели обшуки. Йому вручили підозру — за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

5 жовтня Голосіївський районний суд обрав Мосійчуку запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, не задовольнивши клопотання прокуратури про домашній арешт.

Окрім того, Голосіївський районний суд відхилив клопотання прокуратури про відсторонення від виконання обов'язків голову Державного агентства резерву Вадима Мосійчука.

Наприкінці червня уряд відсторонив Вадима Мосійчука від посади голови Державного агентства резерву України на час дисциплінарного провадження.

Українські Національні Новини

Політика