uryad-prosit-sud-dozvoliti-provesti-konkurs-na-posadu-golovi-mitnoyi-sluzhbi

Уряд просить суд дозволити провести конкурс на посаду голови митної служби

 • 10442 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Уряд України подав клопотання про скасування ухвали суду щодо зупинення конкурсу на Главу митної служби. Про це повідомляє прес-центр Міністерства фінансів, передає УНН.

"Уряд вживає всіх можливих заходів для недопущення зриву проведення конкурсів. Зокрема, вже подане клопотання про скасування ухвали суду про вжиття заходу забезпечення позову у вигляді зупинення конкурсу на Главу митної служби, що має стати наслідком відновлення проведення конкурсу", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що до Окружного адмінсуду подали заяви про забезпечення позову щодо зупинення іншого конкурсу – на зайняття вакантної посади Голови державної податкової служби.

У Мінфіні висловили стурбованість "масштабною кампанією, покликаною зірвати проведення прозорого і відкритого конкурсу на посади голів Державної митної служби та Державної податкової служби, дискредитувати конкурсну комісію та натиснути на фіналістів".

Як повідомляв УНН, Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув заяву про забезпечення позову народного депутата Андрія Антонищака щодо зупинення дії розпорядження Уряду про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади Голови державної митної служби.

Уряд України буде оскаржувати рішення Окружного адміністративного суду міста Києва щодо заборони проведення конкурсу на посаду голови Державної митниці.

Міністерство фінансів України вважає, що рішення суду щодо зупинення конкурсу на посаду голови Державної митної служби є необґрунтованим.

Українські Національні Новини

Політика