uryad-skhvaliv-posilennya-sotsialnikh-garantiy-dlya-osib-z-invalidnistyu

Уряд схвалив посилення соціальних гарантій для осіб з інвалідністю

 • 17176 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Кабінет міністрів України схвалив зміни до законопроекту щодо посилення соціальних гарантій для осіб з інвалідністю. Відповідний законопроект буде передано до ВРУ. Про це у Telegram за підсумками засідання уряду написав Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, передає УНН.

"Уряд посилює соціальні гарантії осіб із інвалідністю для їхньої інтеграції у суспільне життя та підвищення доступності до інфраструктурних об’єктів", - написав Гончарук.

За його словами, йдеться про першочергове обслуговування у будь-яких касах транспорту, а також на всіх підприємствах, установах та організаціях, які надають будь-які послуги населенню.

"Схвалили відповідні зміни до Закону України "Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні". Документ буде передано до Парламенту", - наголосив Гончарук.

Нагадаємо, Міністр соціальної політики Юлія Соколовська розповіла, що від 5 лютого почалася реєстрація на безкоштовний курс для осіб з інвалідністю, по закінченню якого учасники, які здадуть тестування та отримають сертифікати, зможуть взяти участь у конкурсах на вакантні посади в IT-компаніях.

Українські Національні Новини

Політика