uryad-vidstoroniv-kerivnika-derzhgeokadastru-kiyivschini-vid-vikonannya-obovyazkiv

Уряд відсторонив керівника Держгеокадастру Київщини від виконання обов’язків

 • 16761 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Кабінет міністрів України відсторонив від виконання обов’язків керівника Головного управління Держгеокадастру в Київській області Людмилу Приходько, передає УНН із посиланням на Урядовий портал.

"Сьогодні уряд відсторонив від виконання обов’язків керівника Головного управління Держгеокадастру в Київській області Людмилу Приходько. А до цього – очільників ще 12 областей", - йдеться в повідомленні.

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що на Київську області приходить найбільше скарг від громадян про неправомірні дії з боку керівництва.

Він також додав, що цього року до центрального апарату Держгеокадастру надійшли 1116 скарг. З них 420 — на діяльність Головного управління ДГК у Київській області. Це, як зазначається, найбільший показник серед усіх областей.

Крім того, зазначається, що Київська область є лідером по показнику несвоєчасно розглянутих звернень громадян щодо надання дозволу на відведення земельних ділянок.

Також уряд вже звільнив двох керівників регіональних управлінь Держгеокадастру в Одеській та Закарпатській областях.

При цьому, прем’єр анонсував обрання нового менеджера на конкурсі найближчим часом.

Нагадаємо, Кабінет міністрів схвалив звільнення з посади голови Державної аудиторської служби Лідії Гаврилової, підозрюваної у багатомільйонному збагаченні.

Українські Національні Новини

Політика