uryad-vidterminuvav-novi-pravila-peretinu-kpvv-dlya-ditey-do-14-rokiv

Уряд відтермінував нові правила перетину КПВВ для дітей до 14 років

 • 17295 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Кабінет Міністрів України прийняв постанову, яка дозволила на місяць відтермінувати вступ в дію нових правил перетину контрольно-пропускних пунктів в'їзду-виїзду (КПВВ) між тимчасово окупованими територіями та підконтрольними українській владі, зокрема, для дітей віком до 14 років. Про це повідомляє УНН із посиланням на Урядовий портал.

За новими правилами, як зазначається, при перетині лінії розмежування діти повинні були б мати паспорт для виїзду за кордон.

Протягом місяця Мінветеранів має опрацювати питання перетину, аби зробити наступні кроки в цьому питанні.

"Сьогодні Урядом прийнято постанову від 16.10.2019 № 887 зокрема щодо відтермінування набрання чинності постанови № 815. Таким чином, на місяць відтерміновано набрання чинності нових правил перетину. Завтра, 29 жовтня, відповідне рішення щодо відтермінування змін буде оприлюднено в Урядовому кур'єрі й почне діяти", - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі уряду зазначили, що рішення щодо відтермінування вступу у дію 815-ї постанови було ініційовано Мінветеранів під час засідання Кабміну.

Раніше УНН повідомляв, з 29 жовтня 2019 року відповідно постанови Кабміну мав набрати чинності порядок перетинання лінії розмежування на ТОТ у Донецькій та Луганській областях.

Однак 16 жовтня уряд прийняв рішення відтермінувати вступ в дію нових правил для перетину КПВВ.

Українські Національні Новини

Політика