uryad-vnis-na-rozglyad-rnbo-propozitsiyi-schodo-vvedennya-sanktsiy-proti-mali-pivdennogo-sudanu-ta-tsar

Уряд вніс на розгляд РНБО пропозиції щодо введення санкцій проти Малі, Південного Судану та ЦАР

 • 193714 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Кабінет міністрів України вніс на розгляд РНБО пропозиції щодо впровадження обмежувальних заходів щодо Республіки Малі, Республіки Південний Судан та Центральноафриканської Республіки. Про це повідомив представник уряду у парламенті Тарас Мельничук, передає УНН.

Цитата

«Прийнято рішення про внесення на розгляд РНБО, на виконання резолюцій Ради Безпеки ООН, пропозицій щодо запровадження персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів щодо Республіки Малі, визначення випадків, коли такі санкції не застосовуються, та умов їх належного виконання», - написав Мельничук.

Деталі

За його словами, також прийнято рішення про внесення на розгляд РНБО, на виконання резолюцій Ради Безпеки ООН, пропозицій щодо запровадження секторальних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів щодо Республіки Південний Судан, визначення випадків, коли такі обмеження не застосовуються, та вимог, які при цьому мають бути дотримані.

«Прийнято рішення про внесення на розгляд РНБО, на виконання резолюцій Ради Безпеки ООН, пропозицій щодо запровадження секторальних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів щодо Центральноафриканської Республіки, визначення випадків, коли такі обмеження не застосовуються, та вимог до здійснення постачань, які при цьому мають бути дотримані», - повідомив Мельничук.

Доповнення

В кінці березня Данілов заявляв, що найближчим часом відбудеться засідання РНБО, на якому ухвалять новий пакет санкцій.

Українські Національні Новини

Політика