uryad-vnis-zmini-do-perspektivnikh-planiv-formuvannya-tergromad-dvokh-oblastey

Уряд вніс зміни до перспективних планів формування тергромад двох областей

 • 9004 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Уряд вніс зміни до перспективних планів формування територій громад Рівненської і Львівської областей, що дасть їм змогу перейти на прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Кабміну, передає УНН з посиланням на сайт уряду.

Згідно з рішенням уряду, у перспективному плані формування територій громад Рівненської області уточнюється склад Дубенської, Привільненської і Повчанської громад, а у перспективному плані Львівської області уточнюється склад Гніздичівської та Жидачівської громад.

Після внесення відповідних змін до перспективного плану такі громади матимуть підстави для переходу на прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом України відповідно до положень Бюджетного кодексу України.

"Громади отримають додаткові стимули та ресурси для забезпечення сталого розвитку своїх територій в коротко- і довгостроковій перспективі", – зазначив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, коментуючи прийняття відповідних постанов.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко доручив Кабінету міністрів вжити заходів для пришвидшення формування територіальних громад в країні.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Дієтолог назвала злочином продаж снеків дітям

     • 20726 переглядiв

    У Києві завтра без опадів - синоптики

     • 12423 переглядiв

    У Києві через обвал плит загинула жінка

     • 10460 переглядiв