uryad-zatverdiv-umovi-prodazhu-derzhavnogo-paketa-aktsiy-pat-tsentrenergo

Уряд затвердив умови продажу державного пакета акцій ПАТ "Центренерго"

 • 10288 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Уряд на своєму засіданні 3 жовтня затвердив умови продажу державного пакета акцій публічного акціонерного товариства "Центренерго". Конкурс з продажу за принципом аукціону заплановано на кінець листопада 2018 року. Про це на своїй сторінці у Facebook написав очільник Фонду державного майна Віталій Трубаров, передає УНН. 

"Кабінет Міністрів України затвердив умови продажу державного пакета акцій "Центренерго", його вартість становить 5,984 млрд гривень", – повідомив він.

Як він зазначив, відповідно до рішення Кабміну, у триденний термін Фонд державного майна доопрацює разом з МЕРТом і Мінфіном умови продажу, які будуть невід’ємною частиною договору і обов’язковими до виконання майбутнім власником.

"Процес приватизації "Центренерго" рухається у чіткій відповідності до затвердженого графіку, і вже в середині жовтня буде офіційне оголошення про прийом заявок від потенційних інвесторів. У кінці листопада виходимо на конкурс з продажу", – наголосив Віталій Трубаров.

Як повідомялв УНН, відповідно до графіку, конкурс з продажу “Центренерго” відбудеться в кінці листопада, а гроші від продажу держава зможе отримати вже в грудні 2018 року.

Українські Національні Новини

Економіка