uryad-zminiv-poryadok-pozbavlennya-prav-vodiyiv-porushnikiv

Уряд змінив порядок позбавлення прав водіїв-порушників

 • 22040 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Кабінет міністрів України вніс зміни до зміни до Порядку тимчасового вилучення посвідчення водія на транспортний засіб та його повернення. Водіїв-порушників зможуть позбавляти прав після рішення суду. Про це за підсумками урядового засідання інформує представник уряду в парламенті Тарас Мельничук, пише УНН.

Цитата

«Внесено зміни до Порядку тимчасового вилучення посвідчення водія на транспортний засіб та його повернення», - повідомив Мельничук.

Деталі

За його словами, змінами передбачено доповнення Порядку нормами, відповідно до яких особа вважається позбавленою права керування транспортним засобом після набрання законної сили рішенням суду про позбавлення цього права, положеннями щодо продовження строку тимчасового дозволу на право керувати транспортним засобом особі, яка вчинила правопорушення, передбачені статтею 130 КУпАП, а також повернення тимчасово вилученого посвідчення такій особі.

Доповнення

Комітет з питань правоохоронної діяльності рекомендував Верховній Раді включити до порядку денного сесії чотири законопроекти, які підсилюють відповідальність водіїв за перевищення швидкості.

Українські Національні Новини

Суспільство