uryad-zvilniv-lozinskogo-z-posadi-zastupnika-ministra-rozvitku-gromad

Уряд звільнив Лозинського з посади заступника Міністра розвитку громад

 • 1569186 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Кабінет міністрів України звільнив Василя Лозинського з посади заступника Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України, якого підозрюють в одержанні 400 тис. доларів хабаря за сприяння в укладанні договорів на закупівлю обладнання та техніки за завищеними цінами. Про це повідомляє Урядовий портал, передає УНН.

Цитата

«За ініціативи Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля 22 січня відбулося позачергове засідання Кабінету Міністрів України. Уряд ухвалив проект розпорядження про звільнення Лозинського Василя Мироновича з посади заступника Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України відповідно до абзацу першого частини другої статті 9 Закону України “Про центральні органи виконавчої влади”», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що уряд України керується принципом нульової толерантності до корупції та продовжує розбудову антикорупційної інфраструктури.

«Зокрема, очікує на якнайшвидше завершення конкурсу на посаду директора Національного антикорупційного бюро», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Правоохоронці затримали в.о. міністра розвитку громад та територій України Василя Лозинського через розкрадання бюджетних коштів. Як повідомляли на офіційній сторінці Мінінфраструктури, було розпорядження про підготовку документів на звільнення чиновника.

В САП повідомляли, що детективи НАБУ викрили заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Василя Лозинського на одержанні 400 тис. доларів хабаря за сприяння в укладанні договорів на закупівлю обладнання та техніки за завищеними цінами. Наразі вирішується питання повідомлення про підозру.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Італія та Франція планують поставити Україні ЗРК Samp/T

     • 1661625 переглядiв

    Борис Джонсон приїхав в Бучу

     • 8632311 переглядiв