usi-podatki-yaki-splachuyut-gromadyani-ta-biznes-pidut-na-oboronu-ukrayini-shmigal

Усі податки, які сплачують громадяни та бізнес, підуть на оборону України - Шмигаль

 • 549477 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Усі податки, які сплачують громадяни та бізнес, підуть на оборону України. Про це під час засідання Уряду повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, передає УНН.

Цитата

"Усі податки, які платять громадяни та бізнес, підуть на оборону та безпеку - на нову зброю, нову техніку та краще забезпечення для української армії", - наголосив прем'єр.

Деталі

Серед ключових завдань у цій сфері він перерахував:

  • розвиток обороно-промислового комплексу (нові виробництва боєприпасів, ракетні програми, забезпечення армії дронами, у тому числі виробництва українських компаній);
  • співробітництво з партнерами для спільного виробництва нових озброєнь;
  • залучення приватного сектора до обороно-промислового комплексу, державно-приватне партнерство, технології подвійного призначення;
  • розмінування деокупованих територій;
  • реалізація "Формули миру" президента Володимира Зеленського.

Доповнення

За словами Шмигаля, дані завдання викладені у Плані дій Уряду на 2023 рік, документі, який загалом містить "з більш ніж 500 завдань". Він додав, що документ дозволить "систематизувати роботу Кабінету Міністрів та центральних органів виконавчої влади цього року".

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський у вівторок провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Як повідомили в Офісі Президента, усі члени Ставки висловили спільну позицію щодо подальшого утримання й захисту міста Бахмута.

Українські Національні Новини

Політика