usik-khoche-provesti-biy-z-fyuri-na-nsk-olimpiyskiy

Усик хоче провести бій з Ф’юрі на НСК "Олімпійський"

 • 182146 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Український боксер, володар титулів WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик розповів, що хоче вийти на ринг із Тайсоном Ф’юрі на головному стадіоні України. Про це Усик заявив під час пресконференції з українськими медіа, передає УНН.

Цитата

“Хотілося б провести бій на "Олімпійському". Але з ним (Ф'юрі – ред.) на "Олімпійському" неможливо. Бо він не поїде. Він відчуває, що ця рідна земелька мені силу дає. А він звідки братиме силу?” – сказав Усик.

Деталі

Боксер також зазначив, що у грудні бій з Ф'юрі неможливий з двох причин. По-перше, через деякі старі травми, які треба залікувати. По-друге, Усик запевняє, що не хоче боксувати у грудні.

“Я хочу побути з дітьми, хочу до хлопців поїхати на передову. Є багато справ тут. Тайсон нехай попрацює трохи, схудне. Та й келих із пивом нехай у нього заберуть, бо він пиво, напевно, п'є так, як ми воду. Можливо, воно корисніше, я не знаю”, – сказав він.

Усик також додав, що якщо Ф'юрі "попливе", то, можливо, вдасться домовитися про третій бій з Джошуа. Але вже на НСК "Олімпійський".

"Едді Хірн (промоутер – ред.) щось про це говорив, але невпевнено. Я не хочу говорити про компетентність суддів, але коли я передивився поєдинок з Ентоні, можу сказати, що максимум 5 раундів можна віддати Джошуа. Взагалі, можна з Джошуа на Олімпійському шарахнуть”, – додав чемпіон.

Доповнення

Український боксер, чемпіон світу та володар титулів WBA/WBO/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександр Усик під час пресконференції розповів, що націлений на поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з володарем поясу WBC Тайсоном Ф’юрі. Усик сподівається, що бій відбудеться у 2023 році.

Українські Національні Новини

Спорт