usikh-girnikiv-u-krivomu-rozi-pidnyali-z-shakht-na-poverkhnyu-vilkul

Усіх гірників у Кривому Розі підняли з шахт на поверхню - Вілкул

 • 133491 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. У Кривому Розі з шахт підняли всіх 854 гірників, які опинилися у шахтах після ракетних обстрілів, повідомив голова військової адміністрації міста Кривий Ріг Олександр Вілкул, додавши, що наразі на 100% відновлено водопостачанння, передає УНН.

Цитата

"До 2 години ночі завершено рятувальну операцію з підйому шахтарів. Усі 854 працівники піднято на поверхню", - повідомив Вілкул у Telegram у вівторок, 11 жовтня.

Деталі

За словами Вілкула, о 04:40 вдалося відновити електропостачання в районі 17-го кварталу. Без електропостачання залишається 4319 абонентів району "старого "ПівнГЗК", роботи з відновлення електропостачання тривають. Водопостачання забезпечене на 100%, додав він.

Вілкул також повідомив, що вночі у Криворізькому районі ворог обстріляв із «Ураганів» Зеленодольську громаду. У селі Велика Костромка зруйновано спортивну залу ліцею. Без втрат.

Внаслідок обстрілів Нікопольського району у місті Нікополь пошкоджено заправку та магазин. У Червоногригорівській громаді кілька будинків зруйновано, близько 10 пошкоджено. Виведені з ладу газопроводи та лінії електропередач. У Марганецькій та Мирівській громадах деталі обстрілів уточнюються. Втрат серед населення немає.

Доповнення

Ввечері росіяни атакували Кривий Ріг дронами-камікадзе “Шахіди”.

У шахтах в Кривому Розі після ракетних ударів залишилися понад 800 гірників.

Українські Національні Новини

Війна