uspikhiv-v-voroha-tam-nemaie-lysohor-rozpoviv-pro-sytuatsiiu-u-raioni-bilohorivky

"Успіхів в ворога там немає": Лисогор розповів про ситуацію у районі Білогорівки

 • 32541 переглядiв

Учора російські війська зосередили свої зусилля на Білогорівці Луганської області, обстрілюючи село з артилерії, але успіху там ворог не мав.

Російські війська минулої доби зосередили зусилля на Білогорівці у Луганській області, також по селу били з артилерії, та успіхів у ворога там немає, повідомив у п'ятницю голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Деталі

"Усі зусилля противник вчора кинув на Лиманський напрямок – наступальних дій на Куп’янщині не було. Під тиском росіян перебувала Білогорівка. Маючи підтримку авіації, окупанти спробували прорвати нашу оборону", - повідомив Лисогор у Telegram.

З його слів, також по селу били з артилерії. "Успіхів в ворога там немає", - наголосив голова ОВА.

Поліцейські, за його даними, зафіксували руйнування ще чотирьох будинків у Невському. Це домоволодіння, які росіяни щільно обстрілювали від початку року.

На окупованих територіях, з його слів, так званий "виборчком лнр" визначив дільниці для виборців, які не мають реєстрації за місцем проживання. Цей перелік не оприлюднено. Про нього можна дізнатися, лише зателефонувавши на "гарячу лінію".

"До речі, раніше в голосуванні мали взяти участь виключно особи, які документально підтвердили факт реєстрації на території так званої "лнр". Відсьогодні вже можна все і всім", - вказав Лисогор.

У Рубіжному голоси "виборців" збирають на маршрутці - Луганська ОВА 14.03.24, 09:18 • [views_0]