uspishne-urazhennya-voroga-u-svatovomu-pidtverdzheno-znischennya-komendaturi-ta-skladu

Успішне ураження ворога у Сватовому: підтверджено знищення комендатури та складу

 • 200450 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. У Сватовому знищено місцеву окупаційну комендатуру. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай на сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата

«Українське командування підтверджує знищення комендатури в місті Сватове, де противник організував штаб та склад боєприпасів», - повідомив Гайдай.

Нагадаємо, вчора Генштаб повідомив про успішне ураження об’єкту, де була зосереджена жива сила ворога поблизу Сватового. У повідомленні йшлося про знищення до 70% особового складу окупантів. 

«Минулої доби там пролунали кілька вибухів. Вони сталися в комендатурі, колишньому МКДС та складах боєкомплекту в районі АТП. Всі ці об’єкти російські окупанти використовували для зазначених вище потреб», - розповів Гайдай деталі успішної операції.

За словами очільника ОВА, в окупантів на Луганщині багато поранених.

«На фоні значних втрат на фронті росіяни продовжують примусову мобілізацію. Значна кількість поранених навіть із нещодавно призваних «вагнерівців» поступила до першої міської лікарні Луганська та відмовляється повернутися до лав збройних формувань окупанта.

Воно і зрозуміло, бо протягом 20 вересня авіація Сил оборони завдала понад 20 ударів по ворожих позиціях. Підтверджено ураження 19 районів зосередження живої сили і військової техніки противника та позицій зенітних ракетних комплексів», - повідомив Гайдай.

Українські Національні Новини

Війна