utvoreno-delegatsiyu-dlya-uchasti-v-konferentsiyi-schodo-protipikhotnikh-min

Утворено делегацію для участі в конференції щодо протипіхотних мін

 • 8428 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський утворив делегацію України для участі у Четвертій конференції з розгляду дії Конвенції про заборону застосування, накопичення запасів, виробництва і передачі протипіхотних мін та про їхнє знищення. Про це йдеться у президентському указі №802/2019 від 5 листопада, передає УНН.

"Утворити делегацію України для участі у Четвертій конференції з розгляду дії Конвенції про заборону застосування, накопичення запасів, виробництва і передачі протипіхотних мін та про їхнє знищення (25 — 29 листопада 2019 року, місто Осло, Королівство Норвегія)", - йдеться в тексті документу.

Делегацію очолює надзвичайний і повноважний посол України в Королівстві Норвегія Вячеслав Яцюк. Заступник глави делегації - начальник Управління екологічної безпеки та протимінної діяльності Міністерства оборони України Максим Комісаров.

Президент також доручив Міністерству закордонних справ затвердити вказівки делегації України, а Кабінету міністрів - вирішити питання щодо фінансового забезпечення участі делегації.

Як повідомляв УНН, раніше Президент затвердив склад делегації до Боснії і Герцеговини для підготовки договору про правову допомогу

Українські Національні Новини

Політика