uyefa-predstaviv-noviy-myach-ligi-chempioniv

УЄФА представив новий м'яч Ліги чемпіонів

 • 55414 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. УЄФА затвердив призначення нового м'яча, який буде використовуватися в плей-офф Ліги чемпіонів, передає УНН з посиланням на сайт Асоціації.

Що відомо

Компанія "adidas" представила ювілейний офіційний м'яч Ліги чемпіонів УЄФА "Finale Istanbul 21". Він присвячений 20-річчю класичного м'яча Ліги чемпіонів з зірками.

Деталі

М'яч "Finale Istanbul 21" буде використовуватися у всіх матчах, що залишилися плей-офф Ліги чемпіонів цього сезону починаючи з 1/8 фіналу, яка стартує завтра.

Дизайн з зірками вперше був використаний в 2001 році. За його основу були взяті зірки з логотипу Ліги чемпіонів. З тих пір він став символом самого престижного клубного турніру планети з футболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Асоціації УЄФА підтримали зміну формату Ліги чемпіонів

"Finale Istanbul 21" поєднує в собі елементи всіх 20 попередніх фіналів Ліги чемпіонів, об'єднуючи минуле з сьогоденням. Невеликі червоні смужки відзначають дати і міста попередніх фіналів. Термічне скріплення зіркових панелей дає безшовну поверхню і покращує прийом м'яча.

М'яч, як і раніше забезпечить контроль, стабільність в повітрі і якісне зчеплення завдяки текстурі поверхні з термічно скріпленими шестикутними панелями і розташованими внахлест зірками. Безшовна поверхню забезпечить ще більш м'який прийом. При виробництві м'яча використовується екологічний клей.

Доповнення

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться 29 травня 2021 року на Олімпійському стадіоні Ататюрка.

Українські Національні Новини

Спорт