uyefa-zaprovadiv-pyat-novikh-nagorod-za-pidsumkami-klubnogo-sezonu

УЄФА запровадив п'ять нових нагород за підсумками клубного сезону

 • 9400 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) оголосив про заснування п'яти нових нагород для кращих футболістів клубного сезону УЄФА, інформує УНН з посиланням на сайт структури.

До нових нагород, які вручатимуть 24 і 25 серпня на жеребкуваннях групового етапу Ліги чемпіонів та Ліги Європи увійшли:

• кращий воротар Ліги чемпіонів УЄФА 2016/17;

• кращий захисник Ліги чемпіонів УЄФА 2016/17;

• кращий півзахисник Ліги чемпіонів УЄФА 2016/17;

• кращий нападаючий Ліги чемпіонів УЄФА 2016/17;

• кращий футболіст Ліги Європи УЄФА 2016/17.

П'ять нових нагород доповнять традиційні нагороди найкращому футболісту Європи і Кращій футболістці Європи за версією УЄФА, які вручають під час жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів.

Повідомляється, що до журі увійшли тренери клубів, котрі грали в сезоні 2016/17 на груповому етапі Ліги чемпіонів і Ліги Європи, а також 55 відомих спортивних журналістів з усіх національних асоціацій УЄФА. Тренери не можуть голосувати за гравця зі своєї команди.

Варто зазначити, що претендентів на чотири нагороди кращим гравцям Ліги чемпіонів УЄФА назвуть 4 серпня. Тоді ж оголосять кандидатів на нагороду Кращому футболістові Ліги Європи УЄФА. Трійки претендентів на нагороду Кращому футболістові і Кращою футболістці Європи за версією УЄФА будуть оприлюднені 15 серпня по завершенні ЄВРО-2017 серед жінок.

Додамо також, нові нагороди будуть вручатися в кінці серпня в Монако поряд зі щорічними нагородами Кращому футболістові Європи і Кращій футболістці Європи за версією УЄФА.

Нагадаємо, УЄФА назвав символічну збірну сезону Ліги чемпіонів.

Українські Національні Новини

Спорт