v-abu-dabi-v-ukrayinskiy-shkoli-divosvit-rozpochavsya-noviy-navchalniy-rik

В Абу-Дабі в Українській школі "Дивосвіт" розпочався новий навчальний рік

 • 351327 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. В Українській школі "Дивосвіт" в Абу-Дабі, яка цьогоріч працює на території центру Youth hub, відбулося урочисте відкриття нового навчального року. Про це повідомляє "Емірати Сьогодні", інформує УНН.

Деталі

Під час урочистого відкриття до учнів, учителів та батьків звернувся Надзвичайний і Повноважний Посол України в ОАЕ Дмитро Сенік, який побажав усім успішного навчального року. А учні школи разом із своїми викладачами музики й хореографії продемонстрували гостям заходу свої численні таланти.

Директорка школи Тетяна Атаб подякувала усім працівникам Youth hub в Абу Дабі за співробітництво, сердечне ставлення до української школи та підтримку українців. Також вона висловила вдячність організаційному комітету школи за самовіддану працю й підтримку одне одного понад три роки поспіль.

Цитата

"Моїй доньці зараз трохи більше трьох з половиною років (вона фактично ровесниця школи). Не тільки я, навіть мій чоловік іспанець цікавився, коли ж наша дитина зможе піти до української школи, адже це неймовірна можливість вивчати мову, традиції, спілкуватися з українськими дітьми", - поділилася враженнями мама учениці та співзасновниця Української жіночої ініціативи в ОАЕ Маріана Євсюкова.

Нагадаємо

В ірландських школах навчаються 11 809 українських учнів, які втікли від повномасштабного вторгнення рф.

Українські Національні Новини

Наші за кордоном