v-afganistani-teroristi-zavdali-raketnogo-udaru-po-aviabazi-nato-v-bagrami

В Афганістані терористи завдали ракетного удару по авіабазі НАТО в Баграмі

 • 15294 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. У районі міста Баграм у провінції Парван в Афганістані терористи випустили по авіабазі НАТО п'ять ракет. Про це повідомляє місія альянсу в Афганістані Resolute Support у Twitter, передає УНН.

"П'ять ракет вдарили по аеродрому Баграм рано вранці. Обійшлося без жертв і травм. Наші партнери з Національних сил безпеки Афганістану розслідують інцидент", - повідомила пресслужба місії.

Ряд іноземних ЗМІ повідомляють, що відповідальність за атаку взяло на себе терористичне угрупування "Ісламська держава".

"Ісламська держава" повідомила у заяві в соціальних мережах, що їх бойовики націлилися на посадковий майданчик вертольотів у Баграмі", - повідомляють в The New York Times.

Відзначимо, що атака сталася через деякий час після того, як бойовики "Талібану" і Сполучені Штати досягли угоди про виведення міжнародних військ під керівництвом США в обмін на гарантії безпеки талібів. Бойовики "Ісламської держави" не брали участь в угоді.

#NATO @ResoluteSupport missions says, Five rockets were fired at Bagram airfield early this morning. There were no casualties or injuries. Our #ANDSF partners are investigating the incident. pic.twitter.com/jf07N3KPux

— Pajhwok Afghan News (@pajhwok) April 9, 2020

Українські Національні Новини

Новини Світу