v-amku-zobovyazali-kiyivradu-protyagom-misyatsya-skasuvati-zaboronu-prodazhu-alkogolyu-vnochi

В АМКУ зобов'язали Київраду протягом місяця скасувати заборону продажу алкоголю вночі

 • 7046 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Адміністративна колегія Київського обласного територіального відділення АМКУ зобов'язала Київську міську раду у місячний строк скасувати рішення про обмеження продажу алкогольних напоїв у столиці в нічний час. Про це повідомляє Київське обласне тервідділення АМКУ у Facebook, передає УНН.

"20.12.2016 року адміністративна колегія Київського обласного територіального відділення АМКУ визнала дії Київської міської ради, які полягають у прийнятті рішення № 19/1024 від 22.09,2016 "Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі на території м.Києва з 23:00 до 10:00 години" порушенням, яке передбачене п.3 ст. 50 та абз.9 ч.2 статті 15 Закону України "Про захист економічної конкуренції " у вигляді вчинення антиконкурентних дій органом місцевого самоврядування, що полягає у встановленні не передбаченої законами України заборони та обмеження самостійності підприємств щодо реалізації товарів та зобов'язала Київраду у місячний строк скасувати зазначене рішення", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, 22 вересня депутати Київради прийняли рішення про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об’єктах торгівлі в столиці.

Українські Національні Новини

Київ