v-amsterdami-stavsya-vibukh-u-poshtovomu-viddilenni

В Амстердамі стався вибух у поштовому відділенні

 • 21723 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. У середу, 12 лютого, у поштовому відділенні в бізнес-центрі у столиці Нідерландів в Амстердамі пролунав вибух. Попередньо - вибухівка була у одній із посилок. Постраждалих немає. Про це повідомляє пресслужба амстердамської поліції, інформує УНН.

"У середу вранці в поштовому відділенні  бізнес-центру на вулиці Болстоен стався вибух трохи раніше 8 ранку, що був ймовірно спричинений бомбою у посилці. Постраждалих немає. Прессекретар поліції наразі прибув на місце інциденту", - йдеться у повідомленні.

Нідерландське видання NOS зазначає, що окрім амстердамського вибуху, сьогодні ще один ідентичний інцидент відбувся в місті Керкраде, що в провінції Лінбург (на південному-сході Нідерландів).

"Листи-бомби були доставлені компаніям в Амстердамі, Роттердамі, Утрехті та Маастрихті минулого місяця. Жоден із цих листів не вибухнув. Наразі ніхто не заарештований. Невідомо, чи пов’язані вибухи цього ранку з листами, надісланими минулого місяця", - пише видання.

Як повідомлялося раніше в УНН, лондонець повідомив про загрозу вибуху, запізнюючись на авіарейс до нареченої.

In een postkamer van een bedrijfspand aan de Bolstoen heeft woensdagochtend even voor 8 uur een explosie plaatsgevonden, vermoedelijk veroorzaakt door een bombrief. Geen gewonden. Woordvoering politie komt ter plaatse.

— Politie Amsterdam eo (@Politie_Adam) February 12, 2020

Українські Національні Новини

Новини Світу