v-angliyi-zhinka-vikhovuye-vdoma-svinyu-vagoyu-222-kg

В Англії жінка виховує вдома свиню вагою 222 кг

 • 54259 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. У Великій Британії Алі Марріотт з Бедфордширу купила невелике порося та виховувала як домашнього вихованця. Правда, вона не підозрювала, що порося виросте в свиню вагою в 222 кг, передає УНН з посиланням на видання The Sun.

Деталі

"Свиня 5 років жила в будинку і любила сидіти на дивані та дивитися телевізор. Але потім їй стало мало місця, і тепер Мавіс живе поруч в сільському будинку з батьками Алі. Але Алі та діти щодня приходять поспілкуватися з улюбленицею. Алі попереджає, що покупка свині як вихованця - це лотерея. Наприклад, у Мавіс були мініатюрні батьки, але це нічого не гарантує", - повідомляють в The Sun.

Її сім'я обожнює свиню Мавіс. Ім'я вихованець отримав на честь покійної бабусі. Вона дуже розумна, мила і може виконувати команди.

"Мавіс любить вести себе по-свинськи - перевертати сміттєві баки і квіткові горщики, а один раз замкнула жінку в кімнаті, засунувши замок п'ятачком. Алі довелося штовхати двері, поки засувка не зламалася. Ще тварина обожнює рудоволосих чоловіків, і місцевим ковалеві доводиться погано, так як вона наздоганяє його, щоб потертися об ногу", - додають у виданні.

До речі

Зоозахисники закликають людей відмовитися від свинини і дати тваринам шанс прожити інше життя.

"Що ми знаємо про свиней? Ці тварини є соціальними, вони вміють дружити і намагаються триматися поруч з "близькими по духу". Після кішки і собаки свиня є найпоряднішою домашньою твариною. Також свині люблять купатися і з великим задоволенням плавають. Чи зможе коли-небудь поплавати порося з фотографії?", - відзначили представники зоозахисної оргнанізаціі "Відкриті клітини".

Додамо, що свинина робить негативний вплив на здоров'я людини. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, свинина, як і інше червоне м'ясо провокує розвиток раку.

Українські Національні Новини

Суспільство