v-bilorusi-oholosyly-pro-taktychni-navchannia-z-boiovoiu-strilboiu-poblyzu-kordonu-ukrainy

В білорусі оголосили про тактичні навчання з бойовою стрільбою у прикордонних з Україною регіонах

 • 22125 переглядiв

В білорусі сьогодні розпочнуться тактичні військові навчання з бойовою стрільбою, які передбачають тренування з відбиття нападу противника, знищення збройних груп і надання вогневої підтримки військам.

Сьогодні у декількох регіонах білорусі розпочнуться тактичні військові навчання під час яких відбудуться бойові стрільби. Про це заявили у міністерстві оборони білорусі, передає УНН.

Деталі 

З 9 по 11 квітня в рамках комплексної перевірки бойової готовності з'єднань та військових частин Збройних Сил пройде бригадне тактичне навчання із бойовими стрільбами. (...) Навчання проходитимуть на полігонах та ділянках місцевості у Вітебській, Гродненській, Брестській та Могилівській областях

- заявили у міноборони білорусі. 

У Повітряних силах не виключають застосування авіації з території білорусі03.04.24, 10:05 • [views_0]

Зазначається, що підрозділи відпрацьовуватимуть:

  • відбиття наступу умовного противника;
  • знищення незаконних збройних формувань, диверсійно-розвідувальних груп;
  • нанесення ураження передовим загонам противника;
  • вогневу підтримку військ.

У відомстві зауважили, що це ключовий етап перевірки боєготовності, за результатами якої підрозділи оцінять на предмет здатності виконувати завдання за призначенням у різних умовах обстановки.

Нагадаємо

Речник Держприкордонслужби Андрій Демченко у коментарі журналісту УНН заявив, що на території білорусі наразі не спостерігаються ознаки нарощення ударних угруповань російських військ.