v-borg-do-zarplati-de-vzyati-onlayn-kredit-v-2020-rotsi

В борг до зарплати: де взяти онлайн кредит в 2020 році

 • 23454 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Зараз більшу частку кредитного ринку займають МФО — мікрофінансові організації, які видають фізичним особам позики “до зарплати”, роблячи це практично без відмов, за 15-20-30 хвилин, цілодобово і 7 днів в тиждень. Ці переваги і зробили МФО такими популярними серед громадян України.

Кожна організація пропонує клієнтам свої умови. Тому перед подачею заявки на кредит краще ознайомитися з описом послуг різних фірм: як відомих, перевірених, так і нових. Це дозволить вибрати найоптимальніший варіант: з найменшою переплатою або іншими важливими для позичальника плюсами.

Хто може отримати гроші на карту в борг у МФО?

Позики через інтернет можуть оформити всі повнолітні громадяни України, до того ж без поручителів і застави. Мікрофінансові організації, на відміну від банків, як правило, не враховують багато класичних стоп-факторів. Наприклад, отримати гроші на карту до зарплати в МФО не завадять навіть такі обставини, як:

  • відсутність довідки про доходи або з місця роботи;
  • погана кредитна історія;
  • наявність боргів, прострочень або інших навантажень на бюджет.

Тобто в більшості мікрокредитних компаніях не відмовляють навіть безробітним і тим особам, чий рівень кредитоспроможності будь-який банк оцінив би дуже низько, в тому числі домогосподаркам, пенсіонерам, молодим мамам в декретній відпустці, студентам і т.п.

Що потрібно, щоб оформити онлайн кредит без відмови?

Перш за все, вам потрібен доступ до Інтернету. Зайти на сайт МФО можна з будь-якого пристрою (стаціонарний комп'ютер, планшет, смартфон). Також вам знадобляться:

  • Паспорт громадянина України або закордонний паспорт.
  • Ідентифікаційний номер.
  • Електронна поштова скринька.
  • Мобільний телефон з вашим особистим номером.
  • Банківська картка.

Зверніть увагу, що баланс карти повинен бути позитивним, хоча б мінімально. Це потрібно для того, щоб кредитор міг здійснити верифікацію, яка зазвичай робиться так: на вашому рахунку блокують певну невелику суму і потім запитують, скільки точно було заблоковано. Крім того, власником карти повинні бути саме ви, так як на чужі карти мікрофінансові організації позики не видають, щоб уникнути спірних з юридичної точки зору моментів.

Чи реально взяти в МФО кредит на карту онлайн на тривалий термін?

Своїм новим клієнтам мікрокредитні компанії дуже рідко пропонують довгострокові позики. У більшості випадків на них можуть претендувати тільки постійні сумлінні платники, для яких цей кредит в даній організації буде вже не першим. Як правило, в такому випадку МФО додатково дарує кілька спеціальних переваг:

  • знижена на чверть або навіть наполовину процентна ставка;
  • зручний графік погашення;
  • можливість збільшити термін погашення при виникненні проблем з поверненням коштів.

Отже, взяти гроші в борг на карту можна не тільки на 30 днів до зарплати, але і на більш тривалий термін, аж до одного року. У будь-якому випадку, перш ніж подавати заявку на оформлення мікрокредиту, радимо знайти в мережі відгуки реальних клієнтів, щоб вибрати кращу МФО з найвигіднішими умовами кредитування і хорошою репутацією.

Де дізнатися, які є акції, знижки та промокодом на мікропозики?

Якщо ви вперше звертаєтеся в мікрофінансову організацію за кредитом, вам автоматично запропонують безвідсоткову позику — під 0,01%. Надалі клієнтам дарують особливі знижки відповідно до існуючої в фірмі програмою лояльності.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу