v-gontareva-vidmovilas-komentuvati-svoyu-rol-u-bankrutstvi-banku-mikhaylivskiy

В.Гонтарева відмовилась коментувати свою роль у банкрутстві банку “Михайлівський”

 • 12801 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Українські журналісти зустріли очільницю Нацбанку України Валерію Гонтареву в готелі “Fairmont” у Вашингтоні та спробували поставити їй кілька запитань, зокрема і щодо банкрутства банку "Михайлівський". Про це на своїй сторінці повідомив журналіст Олександр Дубинський, передає УНН.

Так, на відео видно, як В.Гонтарева відмовилась спілкуватися з журналістами та відповідати на їх питання. Зокрема очільниця НБУ не стала розповідати, яку роль зіграла у банкрутстві банку “Михайлівський” та що означає фраза: “Лері потрібно занести 2” у переговорах бізнесмена Бориса Кауфмана (бенефіціар “Платинум банк” – ред.) та Катерини Рожкової (заступник голови НБУ, колишня голова правління “Платинум банку” – ред).

Нагадаємо, раніше керівництво Нацбанку звинувачували у тому, що вони навмисно довели до банкрутства банк “Михайлівський” в інтересах Б.Кауфмана та його “Платинум банку”. За словами експертів, затримання та переслідування екс-голови правління банку “Михайлівський” є елементом цього плану.

Українські Національні Новини

Політика