v-groysman-zaklikav-rozblokuvati-postachannya-vugillya-a-reshtu-khay-blokuyut-dopovneno

В.Гройсман закликав розблокувати постачання вугілля, а решту - хай блокують (доповнено)

 • 9263 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Закликаю розблокувати все, що стосується вугілля та економіки України. Все інше – можете блокувати. Про це повідомив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання КМУ, передає УНН.

"Я закликаю тих, хто блокує, – розблокувати постачання тільки вугілля і те, що стосується економіки України, все інше – будь ласка, блокуйте. Контролюйте. Боріться із контрабандою і все, що потрібно для цієї боротьби, можете на мене теж розраховувати", - сказав він.

Раніше В.Гройсман заявив, що блокада в частині постачання вугілля взимку – це злочин.

Напередодні на засіданні антикризового енергетичного штабу, заслухавши інформацію щодо реального стану справ від Укренерго, Енергоатому та Міненерговугілля, було доручено Міненерговугілля на чергове засідання уряду винести рішення щодо введення надзвичайного стану в енергетиці. Областям - Харківській, Дніпропетровській, Київській, Чернігівській, Запорізькій, Сумській, Черкаській - провести штаби з надзвичайних і техногенних ситуацій.

Як повідомляв УНН, за даними Укренерго за умови введення надзвичайного стану в електроенергетиці, антрацитового вугілля вистачить на 40 діб, після чого можливі віялові відключення.

Українські Національні Новини

Політика